[mk_page_section bg_image=”https://pureworkpleasure.com/wp-content/uploads/2017/05/deurpagina2.png” bg_position=”center center” bg_repeat=”no-repeat” bg_stretch=”true” enable_3d=”true” min_height=”0″ full_height=”true” sidebar=”sidebar-1″][vc_column][mk_ornamental_title text_color=”#ffffff” font_family=”none” font_size=”44″ ornament_style=”norman-short-single” nss_align=”center” ornament_color=”#ffffff”]Werkwijze[/mk_ornamental_title][/vc_column][/mk_page_section][vc_row][vc_column][mk_padding_divider size=”60″][mk_fancy_title size=”36″ force_font_size=”true” size_phone=”30″ line_height=”90″ margin_bottom=”0″ font_family=”Rubik” font_type=”google”]TMA[/mk_fancy_title][vc_column_text disable_pattern=”false”]

De talent motivation analyse, kortweg TMA, kan onder meer worden ingezet voor talentanalyse, ontwikkeling en beroepsinteresse. Het traject bestaat uit een intakegesprek, het online uitvoeren van de TMA en een adviesgesprek. Daarnaast is het mogelijk om de TMA te combineren met een beroepsinteresse- en activiteitenanalyse. De TMA analyse geeft inzicht in de drijfveren en talenten en samen met de beroepsinteresse- en activiteitenanalyse is deze informatie de basis voor de profiel-/ studiekeuze en het loopbaantraject. De totale kosten bedragen euro 595,- exclusief btw. Betaling in termijnen behoort tot de mogelijkheden.

[/vc_column_text][mk_padding_divider size=”30″][mk_fancy_title size=”36″ force_font_size=”true” size_phone=”30″ line_height=”90″ margin_bottom=”0″ font_family=”Rubik” font_type=”google”]COACHING[/mk_fancy_title][vc_column_text disable_pattern=”false”]Je wilt iets veranderen, om je doel te bereiken. Je hebt dit al eens eerder geprobeerd, echter niet met het gewenste resultaat. Je wilt de verandering nu bewerkstelligen. Een coachtraject kan jou hierbij ondersteunen. De basis van het coachtraject is het co active coaching principe. Dit houdt in, dat we actief gaan samenwerken. Het uitgangspunt van een coachtraject is, dat jij alle antwoorden in je hebt. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende interventiemethoden op basis van de moderne neurowetenschap. Het geeft je de mogelijkheid om terug op het spoor te komen, wat je eigenlijk wilt volgen. Jij bepaalt de agenda en de diepgang van het traject.

Het traject bestaat uit een gratis intake, de zogenaamde ontdekkingssessie, waarbij je zelfinzicht verkrijgt in de belemmeringen, die je afhouden van je doel. Vervolgens wordt gezamenlijk bepaald of en hoe een vervolgtraject eruit gaat zien. Aan de hand hiervan wordt het kostenaspect besproken en vastgesteld.[/vc_column_text][mk_padding_divider size=”30″][mk_fancy_title size=”36″ force_font_size=”true” size_phone=”30″ line_height=”90″ margin_bottom=”0″ font_family=”Rubik” font_type=”google”]TMA┬áin combinatie met een coachtraject.[/mk_fancy_title][vc_column_text disable_pattern=”false”]Het is mogelijk om een Talent motivation analyse te combineren met een coachtraject. Prijsopgave nader te bepalen.

Ook voor bedrijven is er de mogelijkheid om gebruik te maken van Pure Work Pleasure ten behoeve van talentmanagement, mobiliteit, duurzame inzetbaarheid en werving en selectie. Voor deze onderwerpen kan de Talent Motivation Analyse ingezet worden eventueel gecombineerd met een individueel coachtraject en/of teamcoachtraject.[/vc_column_text][mk_padding_divider size=”60″][/vc_column][/vc_row]