De menselijke benadering van duurzame inzetbaarheid

Medewerkers willen graag een bijdrage leveren aan de organisatiedoelstellingen. Hiermee wordt de rol, die zij vervullen binnen de organisatie zinvol. Om duidelijk te krijgen welke rol de medewerker als zinvol ervaart is het van belang om met de medewerker in gesprek te gaan en te blijven. Het vaststellen van talenten en drijfveren van de medewerker kan bijdragen aan een passende rol.

Het fundament voor duurzame inzetbaarheid bestaat uit 3 elementen:

    1. Aandacht
    2. Zinvol werk
    3. Werkplezier

Een cyclus, waarbij er een win win situatie ontstaat voor zowel de werknemer als de werkgever. Een proces waarbij het behalen van de organisatiedoelstellingen een realistische uitkomst is. Er is sprake van een positieve energiestroom, waarbij je investeert in de medewerker en terugkrijgt als organisatie in de vorm van een positief rendement.

Deze werkwijze levert een positieve bijdrage aan het beheersen van het verzuim, het binden en boeien van medewerkers en strategische personeelsplanning.

Waar begin je als organisatie om dit te organiseren?

Aan de hand van een stappenplan maakt Pure Work Pleasure een scan van de organisatie. Op basis van deze scan komt er zicht op het vervolgtraject.

Wilt u advies of een oriƫnterende afspraak?

Email: info@pureworkpleasure.com
Telefoon: 06-52629340.

De menselijke benadering van duurzame inzetbaarheid