Pure Work Pleasure voor particulieren
  • Wat te doen als je je niet gezien en gehoord voelt in je werksituatie of privé omgeving?
  • Hoe herstel je je privé/werkbalans?
  • Hoe krijg je weer energie en voel je je gelukkig zowel op je werk als privé?

Herken je deze vragen en weet je niet waar te beginnen met ze aan te pakken? Het uitgangspunt van een coachtraject bij Pure Work Pleasure is, dat jij alle antwoorden in je hebt.

Pure Work Pleasure gaat ervan uit, dat ruimte en rust in je hoofd, in staat zijn om duidelijke keuzes te maken voor jezelf en hiermee ook jezelf te laten zien en horen, meer energie en plezier in het leven geeft. Een coachtraject biedt je een aantal tools, die je zelf kan inzetten op het moment, dat je geconfronteerd wordt met uitdagende situaties.

Het traject bestaat uit een gratis intake, de zogenaamde ontdekkingssessie, online of op locatie, waarbij je zicht krijgt op mijn werkwijze en op het doel van het coaching traject.

Ik werk vanuit een integrale visie op lichaam, geest, omgeving en zingeving en zet bij het coachtraject methodes als de Talent Motivation Analyse (kortweg TMA) en verschillende interventiemethoden op basis van de moderne neurowetenschap in. Maar ook massage, reiki en aandacht voor voeding kunnen onderdeel zijn bij het vinden van een nieuwe balans.

Na de ontdekkingssessie bepalen we samen hoe een vervolgtraject eruit gaat zien. Aan de hand hiervan wordt het kostenaspect besproken en vastgesteld.

Voor meer informatie over de werkwijze, klik op: werkwijze particulieren.