Werkwijze voor particulieren

Om jouw vraag in kaart te brengen beginnen we met een gratis kennismakingsessie. Tijdens deze sessie bepalen we samen of er een klik en vertrouwen is om samen het traject aan te gaan.

Als je het gevoel hebt, dat je ergens vastloopt in je leven, dan kan ik aangeven welke interventietechnieken ik kan gebruiken, om weer in beweging te komen en de innerlijke balans te herstellen, zodat je met een nieuwe blik je pad kan vervolgen.

De basis van het coachtraject is het co-active coach principe. Dit houdt in, dat we actief gaan samenwerken. Jij bepaalt wat, hoe en het tempo van het traject en ik begeleid het proces.

Heb je vragen over een profiel-/studiekeuze of een loopbaantraject, dan is de TMA-methode meer aangewezen. Bij de TMA-methode hebben we een intakegesprek en vervolgens kan je het assessment online maken. Afsluitend maken we een afspraak voor een adviesgesprek.

De rapportage van het assessment is een positieve weergave van wie jij bent als persoon. Je kunt het vergelijken met een blauwdruk van jezelf. Het rapport geeft inzicht in je drijfveren en talenten, welke competenties makkelijk ontwikkelbaar zijn en welke rol/functie goed bij je past. De ervaring leert, dat het een bevestiging is van wat je vaak al diep van binnen voelt en weet. Eigenlijk een feest van herkenning!

Het is mogelijk om een losse coachsessie af te spreken, waarbij we kijken wat er nodig is en/of wat je behoefte is. De sessie duurt vijf kwartier en heeft als doel om je in balans de deur uit te laten gaan. Je kan het zien als een moment van opladen. Hiervoor krijg je een coachsessie of een massage incl. reiki indien gewenst. Een variant hierop is bespreekbaar. Daarnaast ontvang je adviezen voor balans en voeding. Een losse sessie kost 95 euro.

Heb je de wens om met een thema aan de slag te gaan zoals angst, onverwerkte emoties, stress of een ander thema, dan raad ik je aan om een traject af te spreken. Dit is een kortdurend traject van 3 maanden. Twee wekelijks is er dan een sessie van 5 kwartier, totaal 6 sessies. Hierbij krijg je een ademhalingstechniek aangeleerd en wordt er gefaseerd aan het thema gewerkt met afwisselend coach- en massagesessies. Gedurende het traject kan er ook gekeken worden naar ondersteunende voeding.

Een traject van 6 sessies kost 495,- euro.

Lijkt het je leuk en zinvol om kennis te maken? Neem contact met mij op via mob.nr. 06-52629340, of per email info@pureworkpleasure.com.