Werkwijze voor organisaties

Pure Work Pleasure kan worden ingezet als adviseur bij organisatie ontwikkeling en als coach voor een individueel en/of team traject.

Na een kennismaking en inventarisatie van de vraagstelling zal er een opdrachtbevestiging gestuurd worden met daarin opgenomen de inhoud van de opdracht, duur en kosten.

Bij een coachtraject kan er gebruik gemaakt worden van diverse interventietechnieken en de TMA Methode.

Bij het inzetten van een interventie is de begeleiding gericht op het herstellen van innerlijke balans, waarna men vanuit eigen kracht kan functioneren. Het betreft een kortdurend traject, waarbij na 1 sessie reeds resultaat kan worden ervaren. De interventies zijn erop gericht om vitaliteit te verkrijgen en te behouden, in staat te zijn om een positieve bijdrage te leveren aan de organisatiedoelstellingen, flexibel om te gaan met veranderingen, betere samenwerking te verkrijgen en gebruik te maken van ieders talenten.

De TMA Methode wordt gebruikt om inzicht te verkrijgen in de talenten van een medewerker. Dit is een online assessment, waarbij het rapport een positieve weergave geeft van de competenties, ontwikkelmogelijkheden en een effectief managementadvies voor aansturing. Deze methodiek is daarmee inzetbaar bij werving en selectie, mobiliteit en strategische personeelsplanning.