Patricia Tetteroo

Als persoon heb ik al vroeg ervaren en geleerd, dat de natuur een belangrijk onderdeel uitmaakt van mijn leven. Een kamp in de natuur met de padvinderij of zoals mijn moeder mij vertelde, gierend voor de apenkooi in de dierentuin. Een band met de natuur, die mij plezier, ontspanning en energie geeft. Op mijn website heb ik mede daarom veel natuurafbeeldingen gebruikt om ook jullie dit te laten ervaren. Al is dit vanaf een plaatje en eens, de aap ontbreektšŸ˜Š. Aap is ook het dier waarmee ik mijzelf identificeer. Het kwam ter sprake op een training, waarin gevraagd werd aan de deelnemers, met welk dier identificeer jij je. Voor mij symboliseert de aap, vrolijk, enthousiast, nieuwsgierig, het gewoon doen, uitproberen, creatief, ruimte nodig hebben en verbinding maken.

Ik ben na de verschillende baantjes tijdens de studie, begonnen met mijn eerste echte baan, op een reisbureau. Een baan met veel verschillende werkzaamheden, waaronder veel contact met mensen voor advies over de vakantie- of zakenreis. In mijn ontdekkingstocht naar wat past echt bij mij, ook werkzaam geweest als accountmanager. Naast advieswerkzaamheden, echt ook veel commerciƫle activiteiten. Ik kwam erachter, dat dit het andere uiterste was van wat ik leuk vind. Ik heb de overstap gemaakt naar de functie van intercedente en merkte, dat dit beter paste. Eigenlijk hebben al deze functies op hun eigen wijze de basis gelegd voor het verdere verloop van mijn loopbaan. Mijn interesse in de mens en zijn ontwikkeling heb ik vanuit deze periode meegenomen om verder de verdieping in te gaan.

Ruim 25 jaar geleden ben ik begonnen met het nemen van stappen in de richting van zelfontwikkeling. Mijn interesse naar het zelfhelend vermogen van de mens vertaalde zich in een de opleiding van reiki 1. Er ging een wereld voor mij open met de ontdekking, dat het mogelijk is om met behulp van energie ,balans te creƫren binnen het menselijk lichaam.

In de jaren, die volgden ontstond de behoefte om mijn kennis over de mogelijkheden voor zelfgenezing verder uit te breiden. Ik koos ervoor om voeding en massage verder te ontdekken als volgende puzzelstukjes om te komen tot een holistisch geheel. De behandeling van zowel het brein als het lichaam.

Na het volgen van de opleidingen voedingsconsulente, voedingstherapie en podo segmentale reflexologie , dieptemassage van de voeten en de rug, ben ik gestart met mijn eigen praktijk. Voornamelijk mensen, die te horen hadden gekregen, dat er via de medische wetenschap geen behandeling meer mogelijk was of dat men niet wist waar de klachten vandaan kwamen en geen adequate behandeling kon worden aangeboden, maakte een afspraak voor een consult.

Na twee jaar bleek, na een scheiding, dat de inkomsten vanuit mijn praktijk niet voldoende waren om in mijn zelfstandig levensonderhoud te voorzien. Ik heb er toen voor gekozen om weer in het bedrijfsleven een functie uit te oefenen. Hierbij heb ik mijn interesse voor de begeleiding van mensen naar welzijn meegenomen en het begeleiden van organisaties bij ontwikkelvraagstukken toegevoegd.

Dit betekende, dat ik eerst weer aan mijn eigen ontwikkeling mocht gaan werken om vervolgens de verworven kennis en inzichten mee te nemen in de praktijk. Ik heb met plezier diverse vakinhoudelijke P&O trainingen/opleidingen gevolgd, waaronder de Post HBO opleiding Organisatiepsychologie. Dit laatste, omdat het mij altijd heeft geĆÆntrigeerd ā€œwat maakt dat mensen doen wat ze doenā€. Tevens heb ik de coachopleiding Effortless Coaching gevolgd, diverse Mind Eye Power opleiding/trainingen gevolgd en mij gecertificeerd als TMA Professional. Als verdieping voor het energiewerk heb ik reiki 2 gevolgd.

Met het doorlopen van de coachopleiding, en als Mind Eye Power Practitioner heb ik ervaren, wat de diverse technieken aan inzicht, rust en ruimte in het hoofd en lichaam kunnen brengen. Naast het feit, dat je ervaart, dat je lagen afpelt en zo steeds dichter bij jezelf en je eigen kern komt. De TMA methodiek heeft mij de bevestiging gegeven van wat ik diep binnenin al wist over mijzelf en verduidelijking over het pad wat ik mag gaan lopen.

Hierdoor besef ik, dat er veel puzzelstukjes nodig zijn om bij te kunnen dragen aan het welzijn van mensen en het creƫren en behouden van gezonde organisaties.

Mijn ontwikkeling heeft mij gebracht, dat ik meer vanuit gevoel ben gaan leven. Vanuit het hart ondernemen geeft mij een voldaan gevoel. Een gevoel van enthousiasme, blij zijn en de energie voelen stromen. Dit gun ik iedereen.

LinkedIn profiel.

Patricia Tetteroo